Recepti

Card image cap

Spomladanski tart s šparglji in lososom

Odličen recept za glavno jed ob spomladanskih druženjih ali prilogo k raznovrstnim jedem na spomladanskih...

Card image cap

Njoki s svežim sirom in jogurtovo omako

Njoki s svežim sirom in jogurtovo omako so kot nalašč za poletno kosilo, ki ga lahko enostavno in hitro pripravimo z nekaj pomoči vrhunskih mlečnih izdelkov Zelene...

Card image cap

Pire iz gomoljne zelene s pečeno rdečo peso

Predstavljamo vam spomladanski recept za okusno prilogo h glavni jedi, ki jo dodatno popestrijo odlični izdelki za kuhanje Gurman in Seneni sir Zelene...

Card image cap

Brokolijeva juha z belim sirom

Brokolijeva juha je odlična izbira za ljubitelje polnega okusa. Svež in sočen brokoli se združi z aromatičnimi začimbami, ustvarjajoč osvežujočo in hranljivo juho. Za polni okus ji dodajte...

Card image cap

Gratinirani mlinci

Gratinirani mlinci so izvrstna jed, ki lahko služi kot priloga mesnim ali vegeterianskim jedem. Vabljeni k ogledu recepta, na podlagi katerega jih lahko pripravite hitro in enostavno....

Card image cap

Bučna juha z lečo

Vabljeni k pripravi bučne juhe, ki bo v hladnejših dneh prijetno pogrela dušo in telo in služila kot okusna predjed k željenim glavnim...

Card image cap

Testenine z omako Alfredo

Testenine z Alfredovo omako so klasična italijanska jed, ki jo obožujejo po vsem svetu. V originalnem receptu sta v Alfredovi omaki zgolj maslo in parmezan. Tukaj pa vam ponujamo različico, v...

Card image cap

Pečeni jajčevci

Pečeni jajčevci so okusna in zdrava jed, ki jo lahko uživamo samostojno ali kot prilogo glavni jedi. So enostavni za pripravo, ki vključuje peko jajčevcev, dokler niso mehki. Nato jih začinimo...

Card image cap

Zvitki iz riževih lističev

Recept je pripravljen v sodelovanju s Taja’s...

Card image cap

Zapečena omaka s sirom in špinačo

Zapečena omaka s sirom in špinačo je okusna in bogata jed. Njena hitra in enostavna priprava je kot nalašč za druženje, kjer se prepletajo smeh, dobro počutje in odlična kulinarika. Odlikuje...