Vabimo vas v trgovino Zelene Doline v Arji vasi, ob proizvodnem obratu Mlekarne Celeia. Prepričala vas bo bogata izbira mlečnih izdelkov, kjer boste lahko izbirali med navadnimi in sadnimi jogurti ter napitki LCA. Sladokusce bodo prepričali desertni jogurti, za popotnike pa so tekoči jogurti zagotovo najboljša odločitev.

Za ustvarjalce kulinaričnih doživetij je ponudba sladkih in kislih smetan več kot odlična. Nikakor ne prezrite masla, skut, mlečnih namazov, kajmaka in belega sira Zelene Doline, ki doma pripravljenim kulinaričnim dobrotam dajejo dodatno odličnost.

Za še pestrejšo ponudbo poskrbijo poltrdi siri, ki se predstavljajo v različnih pakiranjih.

V trgovini Zelene Doline lahko izbirate tudi med prvovrstnimi dobrotami lokalnih zadrug in kmetij. Ponudbo smo obogatili tudi z lokalnimi vini hiše vin Emino, zato lahko obisk v naši trgovini izkoristite tudi za nakup darila, polnega dobrot in s tem podprete lokalne proizvajalce.

Ponudbo dopolnjujejo tudi drugi izdelki široke potrošnje za vsakdan: voda, mineralna voda, zamrznjeni program (zamrznjena zelenjava in sadje), sladoled za vroče dneve, sokovi za osvežitev ipd.

Verjamemo, da smo vas prepričali in da na nakupnem seznamu ne bo manjkalo niti naše mleko.

Odpiralni čas trgovine Zelene Doline:

  • od ponedeljka do petka od 8.00 do 17.00 ure
  • sobota od 8.00 do 12. ure
  • nedelja in prazniki ZAPRTO

KONTAKT: uprava – 03 713 38 10, trgovina – 03 713 38 68