Dokazano domače, slovensko.

Oddaja naročila preko spleta:

Vabimo vas, da naročilo oddate preko spletnega portala, na povezavi TUKAJ.  

Svetujejo vam:
Maja DAJČMAN, 041 644 668, e-mail: maja.dajcman@mlekarna-celeia.si
Joško AMBROŽIČ, 041 644 517 – Primorska, Notranjska, Goriška, severni del Ljubljane z Gorenjsko, e-mail: josko.ambrozic@mlekarna-celeia.si
Andrej MALOVIČ, 051 391 010 – Štajerska, Dolenjska, Koroška, Zasavje in Posavje, e-mail: andrej.malovic@mlekarna-celeia.si

 

Na voljo so sledeči izdelki:

Pristno razkošje okusov

Znan pregovor pravi: Človek je, kar jé! In prav v teh besedah je strnjeno razumevanje in pojmovanje ter odkrivanje vsega tistega, kar želijo ponudniki izvrstnih obrokov v restavracijah, javnih ustanovah in turizmu ponuditi svojim gostom, varovancem in obiskovalcem. Tukaj je pomembna prav vsaka beseda, izkušnja in seveda tudi sestavina, ki čute okušanja zapelje v pristno in razkošno izkušnjo.

Kontrola kakovosti

V Mlekarni Celeia s pomočjo službe za kontrolo kakovosti in lastnega laboratorija zagotavljamo skladnost izdelkov z zahtevami zakonodaje, trgov in odjemalcev. Učinkovit sistem vodenja varnih živil gradimo na načelih HACCP.

Polnilnica za trgovske blagovne znamke

Na temelju več kot 80-letne tradicije, izkušenj in znanja ter v skladu s potrebami naših poslovnih partnerjev zagotavljamo razvoj in polnjenje mlečnih izdelkov tudi za trgovske blagovne znamke. Zagotavljamo tudi manjše in nišne polnitve.