Trajno mleko ZELENE DOLINE, izključno iz slovenskega mleka

Trajno mleko ZELENE DOLINE je proizvedeno izključno iz slovenskega mleka. Izbirate lahko med mlekom s 3,5 ali 1,5 % m.m., za ljudi z občutljivejšo presnovo pa je na voljo trajno mleko brez laktoze. V ponudbo smo sedaj vključili tudi manjše pakiranje – predstavlja se trajno mleko ZELENE DOLINE, s 3,5 % m.m., v pakiranju 0,5 L.

Trajno mleko ZELENE DOLINE odlikuje osvežujoč okus. Ponudbo predstavlja trajno mleko s 3,5 % m.m. in z 1,5 % m.m. Posamezniki z občutljivejšo presnovo pa lahko posegajo po trajnem mleku s 3,5 % m.m. ZELENE DOLINE, brez laktoze.

Da vsak najde nekaj zase, pa se pod blagovno znamko ZELENE DOLINE predstavlja novost, trajno mleko s 3,5 % m.m., v manjšem pakiranju 0,5 litra.

Pri uživanju mleka ne smemo prezreti, da nobeno drugo živilo nam ne zagotavlja toliko življenjsko pomembnih snovi kot mleko. Vsebuje visokovredne mlečne beljakovine, je pomemben vir vitaminov, kalcija in drugih mineralnih snovi. S svojo bogato vsebino spremlja posameznika od rojstva, skozi otroštvo in odraščanje, do zrelih let. Mleko je živilo, s katerim se telesu zagotovi mnogo hranilnih snovi. In strokovnjaki ga toplo priporočajo.

Trajno mleko ZELENE DOLINE je proizvedeno izključno iz slovenskega mleka. Direktor Mlekarne Celeia, Jakob Marjan, je opozoril, da je slovensko surovo mleko boljše od mleka iz evropskih držav. In prav v tem vidi priložnost, da Mlekarna Celeia ponudi slovenskemu potrošniku kakovosten izdelek in hkrati utrjuje prisotnost blagovne znamke ZELENE DOLINE na trgu.

Kakovost trajnega mleka ZELENE DOLINE utrjuje znak »Brez GSO – pridelano/proizvedeno brez gensko spremenjenih organizmov. To pomeni, da nam je v Mlekarni Celeia skupaj z več kot 1100 proizvajalci nam uspelo zagotoviti sledljivost krmil. Zagotavljamo, da živali za oddajo mleka niso bile krmljene z rastlinami in krmnimi mešanicami, ki bi bile proizveden iz gensko spremenjenih rastlin. Prav tako so dodatki v proizvodnji živil brez gensko spremenjenih organizmov.