Lososovi polpeti

Sestavine

Priprava

Lososovi polpeti so lahkotna jed, ki bo podprla vaše fit novoletne zaobljube in obenem razvajala vaše brbončice s prepletom morskih okusov in skute iz najboljšega slovenskega mleka.

Priprava:

Lososu odstranimo kožo. File narežemo na 1cm velike koščke. Polovico damo na stran. Drugo polovico narežemo na zelo male koščke. Manjše koščke pomešamo z večjimi in začinimo s soljo in poprom.
Naribamo ingver in dodamo nasekljan koriander in limonin sok. Pomešamo z lososom. Dodamo nepasirano skuto. Maso oblikujemo v polpete. Spečemo na vroči ponvi na olivnem olju.

 

PLAY

 

Najboljše v naši naravi.

TOP 5 JEDI

Dnevni kuharski navdih za dober obrok ali kuharska umetnina za razvajanje brbončic – v naši knjižnici receptov se najde ustrezen za vsako priložnost kot tudi za zahtevne jedce.