Za lepe trenutke: SUPER jogurtova svežina z veliko velikimi koščki sadja

V praznični december stopamo v siju novosti, ki bogatijo znamko ZELENE DOLINE. Romantični zimski dnevi bodo še bolj pestri in praznično vzdušje še bolj veselo. Na vprašanje: »Zakaj?«, odgovarjamo, da smo za slastno razvajanje pripravili SUPER sadne jogurte, z velikimi koščki sadja. Izbor okusov je za vsak teden drugačen: prvi teden jagoda, drugi teden ananas, tretji borovnica in v četrtem tednu, veselega decembra, se razvajamo z okusom breskve.

Izdelki ZELENE DOLINE so plod tradicionalne kakovosti, ki izvira iz več kot 80 let izkušenj. Z najsodobnejšimi pristopi se trudimo, da vam lahko vedno ponudimo le najboljše iz narave. Zavezani svoji strategiji razvoja ponujamo kakovostne in varne izdelke, ki jih združuje slogan Naprej z naravo.

Pestro ponudbo odličnih sadnih jogurtov ZELENE DOLINE dopolnjujejo SUPER sadni jogurti, kjer smo jogurtovo svežino obogatili z veliko velikimi koščki sadja. In ker je narava poskrbela za pestrost sadnih okusov lahko izbiramo med okusi nežne jagode, igrive borovnice, slastne breskve in skrivnostnega ananasa.

Ali lahko uživamo SUPER sadni jogurt, če smo občutljivi na laktozo?

Odgovor je DA. SUPER sadne jogurte lahko uživamo tudi, če smo občutljivi na mlečni sladkor laktozo, saj je laktoza razgrajena na dva enostavna sladkorja, glukozo in galaktozo.

Z željo ponuditi le najboljše

Prefinjeno igro jogurtove svežine in sadja dopolnjuje zaveza kakovosti. SUPER sadni jogurti vsebujejo naravno aromo in so brez dodanih barvil.

V sledenju pričakovanj naših zvestih kupcev in v duhu slogana »Naprej z naravo« SUPER sadni jogurti nosijo znak »Izbrana kakovost – Slovenija«. To pomeni, da je mleko slovenskega izvora in tudi proizvodni proces poteka v Sloveniji. Mleko odlikuje odlična mikrobiološka kakovost, od prevzema mleka v zbiralnici do sprejema v predelovalnem obratu pa mine največ 15 ur.

Pridelava mleka in sam proizvodni proces SUPER sadnih jogurtov potekata po standardu »Pridelano/proizvedeno brez gensko spremenjenih organizmov«. Prav zato so še žlahtnejši in nosijo znak »Brez GSO«.