V RAVNOVESJU z novim jogurtom LCA 0!

Spoznajte pestro ponudbo LCA jogurtov ZELENE DOLINE, brez dodanega sladkorja in sladil. Okusu nežne borovnice in igrive maline smo dodali še tretji izbor, okus brusnica in acai jagode.

Tudi z manj sladkorja je lahko naš vsakdan V RAVNOVESJU. V koraku s smernicami dobrega počutja in v želji, izbrati odličen mlečni izdelek izberemo zdravju prijazen obrok, LCA jogurt. In da preženemo  dolgčas okusov, nas to pomlad razveseljuje novost. Ponudba LCA jogurtov, ki svojo zgodbo pripovedujejo »brez dodanega sladkorja in sladil« ima novega člana. Nežni borovnici in igrivi malini se je pridružil okus, brusnica in acai jagode. Posebnež? Morda iskriv okus? Ali pa enostavno odličen?

Z vsebino, ki sledi trendom manj sladkorja in brez laktoze

Sledimo trendom, biti drugačen, biti nekaj posebnega. Inovativnost LCA jogurtov se predstavlja s trditvijo “brez dodanega sladkorja in sladi”. S svojim nežnim, manj sladkim okusom, tudi okus brusnice in acai jagode, dokazujejo, da so odličen izbor za zdravju prijazen obrok. Dodatno noto odličnosti jim daje lastnost, da nosijo trditev »brez laktoze« in si jih lahko, brez kančka slabe vesti, privoščijo tudi osebe, ki so občutljive na mlečni sladkor, laktozo.

Iz najboljšega mleka slovenskih kmetij

LCA jogurti ZELENE DOLINE, brez dodanega sladkorja in sladil, borovnica, malina, brusnica in acai jagode, so ponosni nosilci znaka »Brez GSO«, kjer pridelava mleka in sam proizvodni proces potekata po standardu »Pridelano/proizvedeno brez gensko spremenjenih organizmov«.

Sledenje kriterijem slovensko mleko, ustrezna kakovost in proizvodni proces v domačem okolju omogoča, da zaupanje v kakovost LCA jogurtov ZELENE DOLINE utrjuje zaščitni znak »Izbrana kakovost – Slovenija«.

Ponosni dobitnik priznanja »Inovativno živilo 2019«

Zaradi ugodne hranilne sestave, pri kateri izstopa nizka vsebnost sladkorja, se LCA jogurti, brez dodanega sladkorja in sladil, ponosno predstavljajo v družbi najboljših, dobitnikov priznanja »Inovativno živilo 2019«.