V novo leto brez sladkorja in dodanih sladil, z LCA 0!

Ob vstopu v novo leto vsakdo izmed nas sprejme vsaj eno odločitev, kaj bo spremenil v svojem življenju. Med najpogostejšimi je zagotovo izguba odvečnih kilogramov in ključ do tega cilja je pestra in uravnotežena prehrana. V njej ne smejo manjkati izbrani mlečni izdelki, ki naj bodo brez sladkorja in sladil, kot je brezlaktozni jogurt LCA 0 borovnica ali malina Zelene doline.

Probiotični izdelki LCA so eni najbolj priljubljenih mlečnih izdelkov na slovenskem trgu. V Mlekarni Celeia nastajajo le iz najboljšega mleka brez gensko spremenjenih organizmov (brez GSO), ki prihaja izključno s slovenskih kmetij. Linija jogurtov LCA 0 se ponaša s skrbno izbranimi sestavinami, ki vam bodo pomagale uresničiti vaše novoletne zaobljube.

Primerni za diabetike, osebe z laktozno intoleranco in vse, ki si želijo manj vnosa sladkorja.

Izdelki LCA 0 vsebujejo le naravno prisotne sladkorje, saj jim ne dodajajo drugih sladil ali sladkorjev, zato so primerni tudi za diabetike. So brez laktoze, tako da jih lahko brez skrbi uživajo vsi, ki imajo laktozno intoleranco. Vsebujejo le naravne vlaknine, ki omogočajo zdravo in uravnoteženo prebavo, in imajo nizko vsebnost maščob.

Uživali boste lahko v pristnih okusih borovnice ali maline, ki bosta novoletne dni naredila prijetne in lahkotnejše. Več o izdelkih LCA 0 lahko preberete tukaj.