Uravnotežite dan z osvežilnimi napitki LCA

Seznam nujnih poletnih pripomočkov se ne konča pri kremi za sončenje in sončnih očalih. Se pa začne s prijetno osvežitvijo. Po napornem treningu, delu ali klepetu pogasite žejo z odličnimi napitki LCA ZELENE DOLINE. Najboljša osvežitev je ujeta v okuse manga, ananasa in kokosa ter borovnice in črnega ribeza. Ker pa nov dan ni enak prejšnjemu, smo letos osvežujočo strast dodatno obogatili z novim okusom pomaranče, grenivke in marakuje.

Napitki LCA ZELENE DOLINE so prijetna poživitev na vsakem koraku. Odlikujejo jih prednosti, da so brez maščob, nasičenih maščob ter brez sladil in barvil. Proizvedeni so na osnovi sirotke, ki vsebuje kakovostne beljakovine, vitamine in minerale. Dodatno noto kakovosti napitkom LCA daje vsebnost naravne arome. Prav zaradi svojih lastnosti so napitki LCA prijetna popestritev prav vsakega jedilnika, tudi kadar smo pozorni na vnos kalorij v telo.

Zgodbe, ki jih nosi posamezni okus

Dodaten odgovor, zakaj so napitki LCA ZELENE DOLINE najboljša izbira, se skriva v zgodbah, ki jih nosi posamezen okus. Okusu mango smo dodali kalcij, ki prispeva k delovanju mišic, medtem ko okus po daljnih krajih, ananas in kokos, vsebuje vitamin C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Ob bok tropskim okusom se postavlja nekoliko drugačen, a še vedno izvrsten okus borovnice in črnega ribeza z dodanim vitaminom B6, ki pripomore k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

In ker trendi osvežitve ne poznajo meja, vas vabimo, da spoznate zgodbo novega LCA napitka pomaranča, grenivka in marakuja. Temu pa smo za bister um dodali vitamin B5.

Napitke LCA ZELENE DOLINE priporočamo v pestri in uravnoteženi prehrani ter ob zdravem načinu življenja.