Stopimo na pot kulinaričnega raziskovanja – s smetano za kuhanje ZELENE DOLINE

Ko trčita ustvarjalnost in želja po ustvarjanju popolnega obroka, nas prevzame strast, združevanje odličnih živil pa nas popelje na pot kulinaričnega ustvarjanja. Navaden in à la carte užitek loči le tanka črta. Skrivnost je v izboru kakovostnih surovin, ki jedem dajejo polnost okusa. Kot skrivnostna sestavina se predstavlja smetana za kuhanje, novost v ponudbi mlečnih izdelkov ZELENE DOLINE.

 

Kuhajmo z lahkoto, strastjo in užitkom, da zapišemo svojo zgodbo à la carte chefa v domači kuhinji. Skrivnost je v sestavinah, pri katerih sta na prvem mestu njihova kakovost in svežina. Za pripravo jedi, še posebej omak, prelivov in prilog, je smetana za kuhanje ZELENE DOLINE nepogrešljiva nota okusa. Z njo obroke pripravljamo kot pravi chefi, priprava je hitrejša, hrana pa okusnejša.

Smetano za kuhanje ZELENE DOLINE odlikuje kremasta tekstura. Odlično se prepleta v vlogi smetanove omake, ki jo prelijemo čez testenine, morda kot priloga pustim piščančjim prsim. Če pa smo v večni tekmi s časom, a bi vseeno radi pojedli kaj dobrega, si privoščimo skutne raviole s smetano.

Kriterije kulinarične kakovosti zagotovo dosega smetana za kuhanje ZELENE DOLINE. Proizvedena je iz slovenskega mleka, odkupljenega izključno na domačem odkupnem območju. Odlikuje pa jo tudi znak »Brez GSO – pridelano/proizvedeno brez gensko spremenjenih organizmov«, kar ji daje dodatno prednost pred tekmeci.

Da je njena uporaba enostavna in hitra, poskrbi tudi pokrovček na vrhu pakiranja. Če nismo uporabili vse količine, jo lahko brezskrbno zapremo, shranimo v hladilnik in uporabimo naslednji dan.

Pri kulinaričnem ustvarjanju nas vodi strast odličnosti, ovita v tančico resnice, ki jo v sebi nosi pregovor: Ljubezen gre skozi želodec.