OKI DOKI te pelje v Disneyland Paris

Z OKI DOKI-JEM NA DOGODIVŠČINO V DISNEYLAND PARIS ZA VSO DRUŽINO!

Oki Doki z linijo otroških mlečnih izdelkov najmlajše nagrajuje ob vstopu v novo šolsko leto!

Še pred uradnim pričetkom novega šolskega in vrtčevskega leta, v Mlekarni Celeia najmlajše razveseljujemo z veliko spletno nagradno igro, ki je odeta v barve otroške linije mlečnih izdelkov Oki Doki Zelene Doline, ki smo jo letošnjem letu predstavili v novi, še bolj igrivi podobi, jo obogatili z dodanim kalcijem ter vitaminom D in ji dodali izdelke z novimi okusi.

Spletna nagradna igra, ki bo trajala od 22. 9. – 15. 9., ko bodo otroci že zasedli igralnice in šolske klopi, omogoča dva načina sodelovanja na spletni strani www.oki-doki.si :

  • Z nakupom najmanj treh Oki Doki izdelkov in nalaganjem fotografije računa na spletni strani nagradne igre
  • Z vpisom podatkov in igranjem virtualne igre ‘podrgni srečko’

Bogat nagradni sklad vključno z glavno nagrado- potovanjem v Pariz in Disneyland s turistično agencijo Palma, obsega kar 43 ostalih nagrad, ki bodo razveselile marsikaterega šolarja ali otroka iz vrtca.

Žreb glavne nagrade bo potekal po zaključku nagradne igre, do 20. 9., pa bomo objavili srečnega nagrajenca/-ko, ki ga/jo bomo osrečili z igrivo Disneyland dogodivščino za vso družino, z možnostjo poljubne izbire enega od razpisanih terminov, vse do konca leta 2023.

Vabljeni k sodelovanju na: www.oki-doki.si

Pravila in pogoji sodelovanja