Razkošje slastnega razvajanja – MYTHOS grški tip jogurta med in pomaranča

V vrtincu mitov in legend se je izoblikovala pestra izbira grške kulinarike. Sledili smo navdihu in očarani od pestrosti okusov ponudbo mlečnih izdelkov ZELENE DOLINE obogatili z grškim tipom jogurta MYTHOS. Okusom, navadni ali skupaj z jagodo oziroma gozdnimi sadeži se je pridružil novi okus, med in pomaranča.

Je kaj lepšega kot uživati v krogu družine in prijateljev ali biti sam s svojimi mislimi? Lahko je še lepše, kadar nas v svojo sredino popeljejo skrivnosti mitov iz daljnih dežel, kjer trenutke sprostitve popestrijo kulinarični ritmi Mediterana in bela svežina. A vse skupaj lahko »začinimo« s pravo pustolovščino okusov grškega tipa jogurta in sadja.

MYTHOS, grški tip jogurta, se predstavlja v treh različicah, navadni ali skupaj z jagodo oziroma gozdnimi sadeži. Z mesecem Majem pa nas na dnu lončka čaka presenečenje, nov okus, ki se predstavlja v kombinaciji slastnega medu in osvežilne pomaranče, ki prebudi čute slastnega razvajanja in navdušuje z osvežujoče blagim okusom ter bogato kremno strukturo. Odličnost izbora nadgrajuje skrb za kakovost, saj medeno-sadni pripravek ne vsebuje barvil in navdušuje z naravno aromo. Med nosi slovensko poreklo, medtem ko je vir beljakovin dodaten adut, ki prepriča še tako zahtevne kupce.

Slovensko mleko in proizvodni proces v domačem okolju omogočata, da so jogurti MYTHOS ZELENE DOLINE, ponosni nosilci zaščitnega znaka »izbrana kakovost – Slovenija«

Kulinarični namig

Star pregovor pravi, da gre ljubezen skozi želodec. Ni lepšega kot začeti dan z obrokom, ki v sebi nosi toliko razkošnih užitkov.

MYTHOS, grški tip jogurta, se prilega vsakemu obroku, z njim si popestrite zajtrk ali večerjo, ali pa ga zaužijete preprosto kot posladek. In še mnogo več: uporabimo ga lahko za pripravo slastnih sladic, solatnih prelivov in napitkov.