Polna krošnja odličnega – Sadna dežela

Blagovna znamka ZELENE DOLINE ponovno preseneča z novostmi. Spoznajte zgodbo o mlečnih izdelkih SADNA DEŽELA, v katerih se prepletajo slovensko mleko, slovensko sadje in slovenska kakovost. Jabolko zlati delišes, vipavska breskev in hruška viljamovka v objemu jogurtove svežine nas spominjajo na okuse, o katerih so nam pripovedovale naše babice.

Blagovna znamka ZELENE DOLINE že 30 let piše svojo mlečno zgodbo, polno izkušenj, zagnanosti in navdušenja. Ob tej priložnosti predstavljamo novo linijo odličnih sadnih jogurtov SADNA DEŽELA.

Novi okusi predstavljajo slovensko SADNO DEŽELO, ki prebuja čute preteklosti. Jabolko zlati delišes se v jogurtovi svežini spoji v nežen okus nostalgije, a je hkrati drzen in se samozavestno postavlja ob bok slastni vipavski breskvi. Svežina jogurta se prepleta s sočnim okusom breskev, ki jih ustvarjajo vipavska zemlja, sonce in skrbna sadjarjeva roka. Izredno priljubljena se v sadni deželi in družbi jogurta predstavlja hruška tradicionalne sorte viljamovka s sladkim aromatičnim okusom.

Jogurti SADNA DEŽELA vsebujejo naravno aromo in so brez dodanih barvil, mleko pa je odkupljeno izključno na slovenskem odkupnem območju, kar izdelke iz tega mleka uvršča med ponosne nosilce znaka »Izbrana kakovost Slovenija«.

Pridelava mleka in sam proizvodni proces potekata po standardu »Pridelano/proizvedeno brez gensko spremenjenih organizmov«, zato nosijo jogurti SADNA DEŽELA znak »Brez GSO«.

Ponesite slastne okuse SADNE DEŽELE v svet – v lončku ali PET-embalaži
Ljubitelji jogurtov, ki si za svoje mlečne obroke radi vzamete čas, ne prezrite novih sadnih okusov v lončku. Za vse, ki jogurtove dobrote uživate na poti, pa je osvežujoča SADNA DEŽELA v PET-embalaži, odlična rešitev za dinamični ritem življenja.