Okus praznične bližine – Božični jogurt Zelene Doline

Ker smo si blizu, vemo, kaj pomeni praznična bližina. Okus po tistem času, ko praznične luči osvetlijo mesta in domove, ko objemi bližnjih ogrejejo srce, tradicionalne božične dobrote pa razvajajo brbončice. Decembrski čas spremlja toplina in veselje, ki smo jo v Mlekarni Celeia že 24. leto zapored ujeli v tradicionalni Božični jogurt Zelene Doline.

Božični prazniki v nas vedno zbudijo posebne občutke. Ko najdemo več časa za svoje bližnje, ko se odpravimo v praznično okrašeno mestno središče, ali pa ko iz naše kuhinje zadiši po prazničnih dobrotah, ki ob prijetnem druženju z bližnjimi razvajajo brbončice. Prav takšne občutke že več kot dve desetletji prinaša tradicionalni Božični jogurt Mlekarne Celeia. Je izvrstna sladka pregreha za vsakogar, ki z izbranimi okusi rad popestri praznične dni.

 Okus po bližini in praznični toplini že 24. leto

Božični jogurt bo letos, že 24. leto zapored, v naše domove prinesel okus decembrske čarovnije in naznanil začetek prazničnega obdobja. Najboljše mleko slovenskih kmetij, koščki osvežilnih jabolk, pregrešno dobri, zdrobljeni lešniki in skrbno odmerjene zimske začimbe, kot so cimet, klinčki, ingver in muškatni orešček, bodo s svojimi aromatičnimi notami pričarali najlepše praznične trenutke.

Božični jogurt Zelene Doline nastaja le iz najboljšega mleka slovenskih kmetij, ki vsakodnevno v Mlekarno Celeia prispe z več kot 600 kmetij iz Savinjske, Šaleške, širše Celjske in Kozjanske in Koroške regije. Je brez gensko spremenjenih organizmov (brez GSO) in nosi certifikat Izbrana kakovost Slovenija.

Božični jogurt vas že čaka pri vašem najbližjem trgovcu, da si z njim popestrite praznične dni.