Obvestilo kupcem o umiku izdelka MLEKO trajno ZELENE DOLINE, iz ponudbe

Spoštovani kupci.

Obveščamo vas, da smo UHT trajno mleko Zelene Doline umaknili iz programa Zelene Doline.

Glavni razlog za to je, da v podjetju ne razpolagamo z ustrezno proizvodno linijo, ki bi polnila trajno mleko. Zato smo se v preteklosti povezali s partnersko mlekarno, s ciljem ponuditi UHT program Zelene Doline. Odkupljeno mleko, ki je na našem odkupnem območju pridelano pod pogoji certifikata »Brez GSO«, smo redno dostavljali  v mlekarno,  ki je za nas polnila trajno mleko. To sodelovanje je bilo zaradi okoliščin v partnerski mlekarni v letu 2022 prekinjeno.

Kljub navedenemu razlogu smo  v Mlekarni Celeia v iskanju rešitve, da UHT trajno mleko v prihodnosti vrnemo v prodajni program.

Do takrat se vam že vnaprej zahvaljujemo za vaše razumevanje, obenem pa obveščamo, da je pri slovenskih trgovcih še vedno na voljo litrsko pakiranje svežega mleka Zelene Doline, ki prav tako prihaja izključno iz slovenskih kmetij našega odkupnega območja, je brez gensko spremenjenih organizmov in odlikovano s certifikatom Izbrana kakovost Slovenija. Zaradi svoje sestave  predstavlja odličen naravni vir kalcija, navdušilo pa vas bo s svojim svežim in blagim okusom.

kolektiv Mlekarne Celeia