Obujamo spomine na poletno svežino z LCA UNISEX

V Mlekarni Celeia letos praznujemo 80 let Mlečne ceste in organiziranega odkupa mleka, ob tej priložnosti pa kupce razveseljujujemo s spomini na odlične mlečne izdelke iz bogate zgodovine te mlekarne. Takšna sta tudi osvežujoča, nekoč priljubljena jogurta LCA UNISEX z okusi limona-melisa in kivi-zeleni čaj. Po 20 letih vas tako spet čakata v bližnji trgovini.

Mlekarna Celeia je že vrsto let poznana po odličnih mlečnih izdelkih, ki nastajajo le iz najboljšega mleka slovenskih kmetij in so brez gensko spremenjenih organizmov (brez GSO). V letošnjem letu, ko praznujemo 80-letnico obstoja, smo kupce že presenetili z legendarnim Velikonočnim jogurtom, zdaj pa se obujanje nostalgije nadaljuje. Na pragu poletja se na trgovske police vračajo legendarni, provokativni in osvežujoči jogurti LCA UNISEX.

Poletna osvežitev zanjo in zanj

Leta 2002, kmalu po prelomu tisočletja, smo v Mlekarni Celeia kupcem predstavili LCA UNISEX. Osvežujoči jogurti z okusi limona-melisa in kivi zeleni čaj so bil že pred dvema desetletjema priljubljena poletna osvežitev, namenjeni njemu in njej, zdaj pa ponovno čakajo na vaše trenutke. Obudite nostalgijo s sloganom, ki je jogurte pospremil na trg: »Grob jogurt, fin okus,« in naj ne bo razlik v osvežitvi tudi to poletje. UNISEX je odgovor na željo po osvežujočem, sadnem okusu novega tisočletja tudi v letu 2022.