Novosti med PRVAKI DOBREGA POČUTJA

V Mlekarni Celeia ponosno zremo v opravljeno delo. V letu 2018 smo upihnili kar »20 svečk« ob rojstvu blagovne znamke LCA ZELENE DOLINE. In ob tej častitljivi obletnici ponudbo odličnih mlečnih izdelkov LCA ZELENE DOLINE bogatimo z novimi, inovativnimi izdelki.

LCA probiotični jogurt z visoko vsebnostjo beljakovinami se predstavlja  v dveh različicah: navadni in slastni, v kateri se prepletata okusa mandarine ter limonske trave. Z zaužitjem celotne vsebine navadnega okusa, 250 g, zaužijemo 20 g beljakovin, medtem ko kombinacija jogurtove svežine, mandarine in limonske trave v lončku, 250 g, vsebuje 17 g beljakovin.

Beljakovine so znane kot osnovni gradnik življenja in določajo temelj našemu zdravju. V telesu se razgradijo v aminokisline, ki jih telo uporabi za razvoj in rast novih celic. Prav zato je pomembno, da otroci s hrano zaužijejo dovolj beljakovin. Poleg tega beljakovine v telesu prispevajo k ohranjanju in povečanju mišične mase ter k ohranjanju zdravih kosti. Zato ne preseneča, da se izdelki, bogati z beljakovinami, redno uvrščajo v prehrano tako profesionalnih kot rekreativnih športnikov.

Če je LCA probiotični jogurt z visoko vsebnostjo beljakovin namenjen za aktivne, bodo po LCA jogurtih ZELENE DOLINE brez dodanega sladkorja in sladil posegali ljubitelji mlečnih izdelkov, ki pazijo na vnos sladkorja v telo.

LCA probiotični jogurt brez dodanega sladkorja in sladil se predstavlja z okusom borovnica. Proizveden je v Sloveniji, iz slovenskega mleka ter rezultat slovenskega znanja in dela. Odlikuje ga manj sladek okus, saj je brez dodanega sladkorja in sladil. Vsebuje le naravno prisoten mlečni sladkor, kar pomeni manj kot 4,5 g sladkorjev / 100 g izdelka. Za ljubitelje nostalgije se predstavlja v lončku, za aktivne, ki so veliko na poti, pa kot tekoči jogurt v PET-embalaži.

Novosti v ponudbi ZELENE DOLINE sledijo sporočilu Naprej z naravo in so ponosni nosilci oznake »Brez GSO – pridelano / proizvedeno brez gensko spremenjenih organizmov« ter »Izbrana kakovost Slovenija«.