Novost med prvaki dobrega počutja, napitki LCA ZELENE DOLINE

Že odštevate dneve do priložnosti, ko bomo globoko vdihnili pomlad in si privoščili sprehod ali tek v naravi? Vse bolj pomembni redni telesni aktivnosti je potrebno nameniti dovolj pozornosti, enako pa velja tudi za regeneracijo, ki sledi po naporih. Da bodo izzivi prihajajoče pomladi lažji, je blagovna znamka ZELENE DOLINE svojo ponudbo obogatila z novostjo, napitki LCA ZELENE DOLINE v dveh okusih: mango ter ananas in kokos.

Skrbno izbrane sestavine, sledenje pričakovanjem potrošnikov in izzivi ponuditi najboljše je sporočilo, ki ga v sebi nosijo napitki LCA ZELENE DOLINE. Predstavljajo se s sloganom »Prvaki dobrega počutja« in s prednostmi, da so brez maščob, nasičenih maščob ter brez sladil in barvil. Prav zaradi svojih lastnosti so napitki LCA prijetna popestritev prav vsakega jedilnika, tudi pri tistih, ki so pozorni na vnos kalorij v telo.

Napitki LCA se predstavljajo v dveh okusih naravnih arom. Ananas in kokos je obogaten z vitaminom C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, okus mango pa je namenjen vsem aktivnim, saj vsebuje kalcij, ki prispeva k delovanju mišic. Dodatno noto dobremu počutju ob uživanju napitka LCA ZELENE DOLINE daje probiotična kultura Bifidobaterium animals BB-12®.

Napitki LCA ZELENE DOLINE so proizvedeni na osnovi sirotke, ki se zaradi ugodne hranilne sestave – kakovostnih beljakovin, vitaminov in mineralov, vse pogosteje prisotne na naših jedilnikih. Ali veste, da so sirotkine beljakovine najkakovostnejše beljakovine, ki jih lahko dobimo s hrano, in da jih športniki uživajo za boljšo regeneracijo po vadbi?

Stopimo v pomlad aktivno in v ritmu svežine z napitki LCA ZELENE DOLINE, ponosnimi nosilci oznake »Izbrana kakovost Slovenija« ter znaka »Brez GSO – pridelano ter predelano brez gensko spremenjenih organizmov«.