MYTHOS, grški tip jogurta

V vrtincu mitov in legend se je izoblikovala pestra izbira grške kulinarike. Sledili smo navdihu in očarani od pestrosti okusov ponudbo mlečnih izdelkov Zelene Doline obogatili z grškim tipom jogurta MYTHOS. Predstavlja se v treh različicah, kot navadni ali skupaj z jagodo oziroma gozdnimi sadeži.

S prihodom jesenskih dni pestro ponudbo mlečnih izdelkov Zelene Doline dopolnjuje novost, grški tip jogurta MYTHOS. Z osvežujočim in blagim okusom prebudi čute slastnega razvajanja ter nagrajuje s svojo kremno strukturo. Ponuja pravo pustolovščino okusov in se predstavlja v osnovni različici, brez sadnega dodatka ter kar vabi k ustvarjanju kulinaričnih doživetij. Odličen je za pripravo osvežilnih smutijev, enostavnih sladic ali solatnih prelivov. Lahko si ga privoščimo kot samostojen obrok, za zajtrk ali malico. V kombinaciji z jagodami jogurt MYTHOS predstavlja izbrano harmonijo jogurta in sadja, medtem ko ljubitelje razkošnih užitkov očarajo nepremagljiva jogurtova svežina in skrivnostni gozdni sadeži. Kakovost sadnih okusov dopolnjuje proizvodni proces z naravno aromo in brez barvil.

V utrjevanju ugleda blagovne znamke Zelene Doline je kakovost vedno na prvem mestu. In prav kakovost osnovne surovine ima pomembno vlogo pri pripravi odličnih jogurtov MYTHOS, saj so proizvedeni izključno iz slovenskega mleka, odkupljenega na domačem odkupnem območju. Zaupanje v kakovost utrjuje oznaka »Brez GSO – pridelano/proizvedeno brez gensko spremenjenih organizmov«.

Dodano odličnost jogurtov MYTHOS predstavlja vir beljakovin. Te so ključni gradnik človeškega telesa, saj pomembno pripomorejo k vzdrževanju in povečanju mišične mase ter ohranjanju zdravih kosti. Seveda je ob tem pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Živila, bogata z beljakovinami, so del vsakodnevne prehrane, še posebej športnikov in oseb, ki v svoj jedilnik vključujejo malo ali čisto nič mesnih izdelkov.

Star pregovor pravi, da gre ljubezen skozi želodec. Ni lepšega kot začeti dan z jogurtom MYTHOS, ki v sebi nosi toliko razkošnih užitkov.