Mlekarna Celeia vabi na uradno otvoritev prenovljene trgovine Zelene Doline ob njihovem proizvodnem obratu

Trgovina z mlečnimi izdelki Zelene Doline, ki se nahaja ob proizvodnem obratu Mlekarne Celeia, je doživela prenovo. Več kot 25-letna tradicija trgovine in njena ponudba mlečnih izdelkov Zelene Doline je tisto, kar kupce že leta vrača v Arjo vas. Odslej s prenovljenimi prostori in s še bolj raznoliko ponudbo, vabi v idilično praznično vzdušje in na uradno otvoritev, ki bo v petek, 15. decembra, 2023.

Da bi svojim zvestim in novim kupcem omogočili še bolj prijetno  nakupovalno izkušnjo, so v Mlekarni Celeia prenovili trgovino Zelene Doline, ki se nahaja v Arji vasi, ob njihovem proizvodnem obratu. Za svoje kupce so ob prenovi tudi obogatili obstoječo ponudbo mlečnih izdelkov Zelene Doline. Tako bodo kupci od sedaj lahko izbirali tudi med izbrano ponudbo vin, sokov, suhega sadja, domačih čajev, peciva, piškotov in ostalih lokalnih izdelkov zadrug in lokalnih kmetij. Med njimi se bo zagotovo našlo tudi kakšno lepo praznično darilce ali majhna pozornost za vsakdan, ki bo razveselila vaše bližnje.

Kolektiv Mlekarne Celeia vabi vse ljubitelje mlečnih izdelkov in lokalnih dobrot na uradno otvoritev, ki bo v petek, 15. decembra, 2023.

Dogodka se bo udeležila tudi Mlečna kraljica Zelene Doline Slovenije Alina Zupanc, ob prijetnem druženju pa bo kolektiv Mlekarne Celeia obiskovalce razvajal z degustacijo sirov Zelene Doline, mesnin KZ Laško in vinske spremljave, za katero bo poskrbela hiša vin Emino.

Vsak kupec bo na dan otvoritve prejel 10% popust na celoten nakup, kar je še razlog več, da se udeležite prijetnega druženja v prazničnem vzdušju.

Vljudno vabljeni!