Mlečna kraljica ima najraje poletni okus slane karamele

Predstavljamo vam nov mlečni desert s podpisom 15. Mlečne kraljice Zelene Doline Slovenije 2022 Aleksandre Matan. V objem mleka so ujeti okusi slane karamele in slastni koščki čokolade. Tradicionalni desert mlečne kraljice, katerega okus vsako leto izbere aktualna nosilka naslova, nastaja le iz najboljšega mleka slovenskih kmetij in je brez GSO.

Mlekarna Celeia vsako leto izbira Mlečno kraljico Zelene Doline Slovenije, ki med svojim poslanstvom promocije pomena zdravega načina življenja ob uravnoteženi prehrani, slovenskega porekla izdelkov in mlekarske tradicije vedno poskrbi tudi, da kupci širom Slovenije spoznajo njen okus. Mlečni desert Poredna karamela, kot so ga igrivo poimenovali v Mlekarni Celeia, vas bo s svojim okusom popeljal nazaj v razigrane, morsko obarvane poletne dni.

Novi desert s kraljičinim podpisom navdušuje z okusom slane karamele in slastnimi koščki čokolade: »Ob novici, da bom tudi jaz imela svoj desert, sem bila zares navdušena. Z velikim veseljem sem se podpisala na embalažo in še z večjim veseljem bom stala za kraljičinim desertom. Občutek je res neverjeten, hkrati pa bo to zgodba, ki jo bom pripovedovala svojim otrokom in vnukom,« je ob predstavitvi novega deserta povedala Mlečna kraljica Zelene Doline Slovenije 2022 Aleksandra Matan. Novost v liniji desertov Zelene Doline – Poredna karamela, kot vsi izdelki Mlekarne Celeia, nastaja le iz najboljšega mleka slovenskih kmetij in je brez gensko spremenjenih organizmov. Ob lansiranju deserta je nastal tudi igrivo zapeljiv oglas, ki je obarvan z morskim vzdušjem in spomini na poletje, kamor vas bodo popeljali desertni okusi.


Desert, s katerim boste začinili letošnjo jesen, vas že čaka pri vašem najljubšem trgovcu.