LCA tekoči jogurt grozdje in aronija

Jogurti LCA Zelene Doline so prava izbira za vse, ki se zavedajo pomena uravnotežene prehrane in urejene prebave. V letošnjem poletju se jim je pridružil nov okus osvežujočega naravnega jogurta v kombinaciji z aronijo, ki je znana kot naravni antioksidant in grozdjem, ki prinaša sadno svežino. Nov okus vas bo to poletje razveseljeval v priročni embalaži, ki sledi vašemu hitremu življenjskemu slogu in vzdrževanju vitalnosti, kjerkoli in kadarkoli.

LCA tekoči jogurt, grozdje in aronija vas prijetno osveži s svojim prijetnim, blagim okusom. V svoji vsebini, nosi zgodbo o kakovosti. Odlikuje ga nizka vsebnost maščobe, naravna aroma in je brez barvil. Dodali smo mu mikrobiološki kulturi Lactobacillus acidophilus La-5® in Bifidobacterium animalis BB-12®. Njegovo vsebino dopolnjuje vir kalcija, ki daje podporo prebavi, saj pripomore k normalnemu delovanju prebavnih encimov. Zato LCA tekoči jogurt, grozdje in aronija, priporočamo v okviru pestre in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Njegovo žlahtnost dodatno potrjujejo oznake:

*mleko slovenskih kmetij – mleko je pridelano in odkupljeno izključno na domačem, slovenskem odkupnem območju

*pridelano/predelano brez gensko spremenjenih organizmov –  pridelava mleka in sam proizvodni proces potekata brez gensko spremenjenih organizmov

*Izbrana kakovost Slovenije – oznaka, ki potrjuje, da poleg slovenskega izvora surovine tudi proizvodni proces poteka v Sloveniji, da surovo mleko odlikuje odlična mikrobiološka kakovost in da od prevzema mleka v zbiralnici do sprejema v predelovalnem obratu mine največ 15 ur.

Ena skrb manj

Izbor LCA tekočega jogurta, grozdje in aronija, pomeni eno skrb manj. Zaradi praktične embalaže je prijetna osvežitev na poti v službo ali šolo, kadar odkrivamo domače lepote narave ali hitimo na družinsko srečanje.

Morda pa si ga privoščimo kar tako – ker ga imamo radi.