LCA IMUNO C: Zaveznik vašega imunskega sistema tudi to zimo

Napitek iz sirotke LCA IMUNO C se opira na tradicijo krepitve našega telesa pred hladnejšim obdobjem in zato pokrije kar 40 % dnevne potrebe po vitaminu C

Hladnejša zimska jutra s seboj prinašajo neprijeten stres za naš imunski sistem. V Mlekarni Celeia so z mislijo na te težave pripravili funkcionalni napitek iz sirotke LCA IMUNO C. V sezoni prehladnih obolenj samo z enim napitkom, ki je na voljo v okusih ananas-kokos in mango ter brez laktoze in maščob, pokrijemo 40 % priporočene dnevne potrebe po vitaminu C. V priročni embalaži lahko nekaj zase naredimo kar na poti po opravkih ali med malico v službi.

Napitek iz sirotke LCA IMUNO C se ponaša z vsemi odlikami, ki so skupne izdelkom Mlekarne Celeia. Nastaja le iz najboljšega mleka slovenskih kmetij, je brez gensko spremenjenih organizmov in nosi certifikat Izbrana kakovost Slovenija: »LCA imuno C nastaja po tradicionalni recepturi in ta izjemen napitek iz sirotke smo nadgradili s povsem unikatnimi lastnostmi. V priročni, 250-mililitrski plastenki prinaša kar 40 % priporočene dnevne doze vitamina C. Prav tako je brez laktoze in maščob, s čimer odgovarja pričakovanjem današnjega časa in potrošniških navad,« razlagajo v Mlekarni Celeia.

LCA IMUNO C je na trgovinskih policah na voljo v privlačnih, sadnih okusih ananas-kokos in mango: »Izjemne funkcionalne lastnosti in priročna steklenička, ki te pospremi tudi na pot, v službo ali po opravkih, so odlike, s katerimi želimo odgovoriti na današnji tempo življenja, ki od nas zahteva vedno bolj priročne, celovite in uravnotežene rešitve. Predvsem so potrošniki na to pozorni pri prehrani,« ugotavljajo v Mlekarni Celeia. »Če lahko s pravo prehrano zaščitimo še svoje telo pred napadi virusov, je to toliko boljša lastnost,« še dodajajo in ob tem izpostavljajo, da mnogi izmed njihovih izdelkov nosijo edinstvene funkcionalne lastnosti.

Že vrsto let izjemno priljubljeni izdelki iz linije LCA Zelene Doline v Mlekarni Celeia nastajajo le iz slovenskega mleka, so brez gensko spremenjenih organizmov in prihajajo z več kot 600 kmetij iz Savinjske, Šaleške, Koroške, širše Celjske in Kozjanske regije.