Laskavi naziv »Izbran produkt leta« za izdelke ZELENE DOLINE

Laskavi naziv »Izbran produkt leta« podeljujejo potrošniki kakovostnim in inovativnim izdelkom. Izkazano zaupanje potrošnikov je najvišje priznanje, ki ga lahko prejme izdelek. Prestižni naziv »Izbran produkt leta 2017« so prejeli vedno odlični probiotični jogurti LCA ZELENE DOLINE z izboljšano recepturo, skutke s sadjem Oki Doki, avtohtoni poltrdi siri v rezinah ZELENE DOLINE »Dimar, Dolinar, Šmarski Rok«, beli sir ZELENE DOLINE in gurmanska posebneža po svojem okusu in imenu, mlečna namaza Ena žlahtna štorija, pršut in olive ter namaz z lešniki in kakavom.

Laskavi naziv »Izbran produkt leta 2017« je za mlečne izdelke ZELENE DOLINE najvišja nagrada zadovoljstva in inovativnosti po izboru slovenskih kupcev. Za odličnost med novostmi so slovenski kupci nagradili izdelke in storitve v neodvisni raziskavi, ki je vključevala več kot 4000 slovenskih gospodinjstev. Prestižni naziv so prejeli prvaki dobrega počutja probiotični jogurti LCA ZELENE DOLINE, slastne skutke s sadjem Oki Doki, poltrdi siri v rezinah ZELENE DOLINE, beli sir ZELENE DOLINE, ustvarjen za solate, in gurmanska posebneža po svojem okusu in imenu, mlečna namaza Ena žlahtna štorija, pršut in olive ter lešniki in kakav.

Slovensko mleko in proizvodni proces v domačem okolju omogočata, da so mlečni izdelki ZELENE DOLINE z laskavim nazivom »Izbran produkt leta 2017« ponosni nosilci zaščitnega znaka »Izbrana kakovost – Slovenija«.

Prvaki dobrega počutja, LCA sadni probiotični jogurti
Preteklost črpa iz trenutkov življenja, medtem ko sodobne smernice, z izvirnostjo preteklosti in harmonijo okusov sedanjosti, ustvarjajo pestrost odličnih probiotičnih jogurtov LCA ZELENE DOLINE, ki so polnjeni v lonček ali PET-plastenko, za na pot.

Sadni probiotični jogurti LCA se svojim zvestim kupcem predstavljajo z izboljšano recepturo, s katero predstavljajo vir kalcija, ki daje podporo prebavi, saj pripomore k normalnemu delovanju prebavnih encimov. Njihovo uživanje priporočamo v okviru pestre in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Skute s sadjem Oki Doki za slastno razvajanje
Za prijetno razvajanje poskrbi nežno prepletanje svežine skute Oki Doki s sadnimi okusi: jagoda, banana in jabolko. Na vedno pogostejše vprašanje, ali obstaja za zdravje prijazen obrok prijetnega okusa, so novosti iz linije mlečnih izdelkov Oki Doki vedno pravi odgovor. Skute Oki Doki so namenjene majhnim in velikim ljubiteljem mlečnih izdelkov. Poskrbijo za zdravju prijazen obrok in za razvajanje s pestro ponudbo okusov. Dodatno jih odlikujejo lastnosti, da so pripravljene z naravno aromo, ne vsebujejo pa umetnih barvil, sladil in konzervansov. Predstavljajo odličen izbor za malico, lahko pa za le nežno sladkanje po kosilu ali večerji.«

Proizvedeni izključno iz slovenskega mleka in vsak s svojim edinstvenim značajem
Bogata ponudba sirov združuje sire z vsega sveta, v katerih so zgodbe tradicije prepletene z naravnimi danostmi njihovega nastanka. Pestra paleta okusov, od blagih do aromatičnih, predstavlja pomemben del kulinaričnega ustvarjanja, kjer ne smejo manjkati siri v rezinah, Dolinar, Dimar in Šmarski Rok ZELENE DOLINE. Proizvedeni so izključno iz slovenskega mleka in brez gensko spremenjenih organizmov. Predstavljajo bogat vir beljakovin in kalcija. So ponosni nosilci oznake »višja kakovost«, saj so proizvedeni brez dodanih konzervansov, ki jih zakon sicer dovoljuje. Ne vsebujejo laktoze in so primerni tudi za osebe, ki imajo dokazano preobčutljivost za mlečni sladkor.

Ustvarjen za solate, beli sir ZELENE DOLINE
Z blagim okusom in kremasto strukturo je beli sir ZELENE DOLINE nepogrešljiva sestavina v osvežilnih solatah, saj je ustvarjen, da jim daje odličnost. Beli sir se skozi zgodovino kulinarike predstavlja v različnih zgodbah, ki so mnogokrat osvežile vroče poletne dni. In prav ta odličnost, da se dopolnjuje s sestavinami vsakodnevne kulinarike, je ujeta v beli sir ZELENE DOLINE.

Beli sir ZELENE DOLINE odlikuje prepoznaven in nežen vonj s posebno noto blagega slanega okusa, ki mu jo daje zorenje v slanici. Nežna kremasta struktura se odlično dopolnjuje s priljubljenimi jedmi mediteranske kuhinje, kjer ne smemo prezreti odlične vloge pri kulinaričnem navdihu. Beli sir ZELENE DOLINE je ustvarjen za solate, saj odlično obogati grško in šobsko solato, izjemen pa je tudi povsem preprosto v družbi svežih paradižnikov ali pravkar z vrta nabranih, olupljenih in na kocke narezanih bučk.

Žlahtni mlečni namaz za vso »žlahto«
Mlečni izdelki v bogati slovenski kulinariki dosegajo velik ugled. Vse pogosteje se v dnevno prehrano vključujejo tudi mlečni namazi ZELENE DOLINE. Njihovo ponudbo dopolnjuje žlahtna zgodba, ki jo pišejo »štorije« življenja preprostih ljudi. Kulinarično doživetje domačnosti smo najprej pričarali z nepogrešljivo kombinacijo pršuta in zelenih oliv, danes pa mu priključujemo slastni namaz z lešniki in kakavom.

Berto in njegove pupe bi rekli: Ma, je prou ta najbujši!