Laskavi naziv »Izbran produkt leta – izbran tudi za okus« podeljen izdelkom ZELENE DOLINE

Laskavi naziv »Izbran produkt leta – izbran tudi za okus« podeljujejo potrošniki kakovostnim in inovativnim izdelkom. Izkazano zaupanje potrošnikov je najvišje priznanje, ki ga lahko prejme izdelek. Prestižni naziv »Izbran produkt leta 2019 – izbran tudi za okus« so prejeli SUPER sadni jogurti, ki se predstavljajo kot superjunaki iz zelenih dolin. Kot prijetna osvežitev dneva se predstavlja še en dobitnik laskavega naziva, LCA napitek ZELENE DOLINE.

Laskavi naziv »Izbran produkt leta 2019« vodi potrošnike do najnovejših produktov na trgu ter nagrajuje proizvajalce za kakovost in inovativnost. Mlečni izdelki ZELENE DOLINE tudi letos stojijo na zmagovalnem odru. Tokrat so še žlahtnejši. Naziv »Izbran produkt leta 2019 – izbran tudi za okus« so prejeli SUPER sadni jogurti in LCA napitki ZELENE DOLINE. Prejeti naziv je dokaz, da blagovna znamka ZELENE DOLINE potrošnikom ponuja inovativne in ustvarjalne izdelke.

Pečat »Izbran produkt leta – izbran tudi za okus« je v primerjavi z drugimi priznanji drugačen. O nagradi odloča tisti, ki so mu mlečni izdelki ZELENE DOLINE pravzaprav namenjeni. Odloča potrošnik. In njegovo priznanje je za izdelke ZELENE DOLINE poklon vsem, ki jih razvijajo in tržijo.

SUPER sadni jogurt ZELENE DOLINE

SUPER sadne jogurte ZELENE DOLINE odlikuje jogurtova svežina, dodatno obogatena z velikimi koščki sadja. Predstavljajo se v štirih SUPER okusih: nežne jagode, igrive borovnice, slastne breskve in skrivnostnega ananasa.

Prefinjeno igro jogurtove svežine in sadja dopolnjuje zaveza kakovosti. V SUPER sadnih jogurtih je naravna aroma in so brez dodanih barvil. Lahko jih uživamo, tudi če smo občutljivi za mlečni sladkor – laktozo, ki je razgrajena na dva enostavna sladkorja, glukozo in galaktozo.

Zaradi spremljanja pričakovanj potrošnikov in v duhu slogana »Naprej z naravo« so SUPER sadni jogurti ponosni nosilci oznake »Izbrana kakovost – Slovenija« in oznake »Brez GSO – pridelano/proizvedeno brez gensko spremenjenih organizmov«.

LCA napitki ZELENE DOLINE

Svojo vlogo favorita so upravičili tudi LCA napitki ZELENE DOLINE. Predstavljajo se s sloganom »Prvaki dobrega počutja« in s prednostmi, da so brez maščob, nasičenih maščob ter brez sladil in barvil. Izbiramo lahko med tremi odličnimi okusi: ananas in kokos, mango ter borovnica in črni ribez.

LCA napitki ZELENE DOLINE so proizvedeni na osnovi sirotke, ki se zaradi ugodne hranilne sestave vse pogosteje uživa in dodaja raznim živilom.

Zaupanje v njihovo kakovost dodatno dopolnjujeta oznaki »Izbrana kakovost – Slovenija« in »Brez GSO – pridelano/predelano brez gensko spremenjenih organizmov«.