Krem maskarpone ZELENE DOLINE – več kot le dober

Blagovna znamka ZELENE DOLINE spet bogati svojo ponudbo, tokrat z novostjo Krem maskarpone ZELENE DOLINE. Primeren je za različne priložnosti, prinaša pa sporočilo pregovora, ki pravi, da gre ljubezen skozi želodec. Svojo vsestransko uporabnost utrjuje pri pripravi slanih jedi, lahko je sestavina »strasti« v sladicah, ali pa odlična samostojna priloga.

Krem maskarpone odlikujeta poln okus in kremasta tekstura. Zaradi njegovega nevtralnega okusa mu lahko dodamo skorajda kar koli: ponudimo ga s klasičnimi dodatki, kot so kava, kakav, čokolada.

Krem maskarpone ZELENE DOLINE odlikuje skrben nadzor od začetne surovine do končnega izdelka. Osnova je smetana, pridobljena iz skrbno kontroliranega in visokokakovostnega slovenskega mleka, pridelanega brez gensko spremenjenih organizmov. Zaradi kremaste strukture se Krem maskarpone ZELENE DOLINE lahko uporabi namesto masla, da obogati okus rižotam. Če se mu primešajo sveža zelišča, lahko z njim pripravimo razne žepke iz listnatega testa. Njegovo vsestransko uporabnost pa izkoristimo tudi kot polnilo za raviole. Hkrati se odlično ujema z okusom špargljev, nepogrešljiv je tudi pri pripravi jedi z dimljenim lososom ali kot nadev za palačinke ali tiramisu.

V sebi ponosno nosi sporočilo: »Več kot le dober in nihče ne zameri, če se odločiš za še.«

Ker naši potrošniki želijo vedeti, kaj jedo

Krem maskarpone ZELENE DOLINE z zavezo kakovosti dosega pričakovanja potrošnikov, ki želijo vedeti, kaj jedo. Potrošniki lahko na spletni strani www.mlecnacesta.si ali z mobilno aplikacijo Izvor by Origin Trail preverijo izvor mleka. To pomeni, da kupci lahko sledijo osnovni surovini, surovemu mleku od njegovega izvora na kmetiji vse do trgovskih polic. Izvor se začne na odkupnem mestu, na kmetiji ali v zbiralnici, sledijo prevzem mleka v mlekarni, predelava skozi proizvodni proces in skladiščenje.

»Izbrana kakovost – Slovenija«

Dodatno žlahtnost novemu izdelku Krem maskarpone daje znak »Izbrana kakovost – Slovenija«, kar pomeni, da poleg slovenskega izvora surovine tudi proizvodni proces poteka v Sloveniji, da surovo mleko odlikuje odlična mikrobiološka kakovost in da od prevzema mleka v zbiralnici do sprejema v predelovalnem obratu mine manj kot 15 ur.

Naj vam novost iz ZELENE DOLINE, Krem maskarpone, pomaga pri ustvarjanju odličnega kulinaričnega razvajanja.