Kateri lik iz žlahte si?

Pravijo, da je v ljubezni in pri hrani vse dovoljeno. Kateri izmed 10 likov iz televizijske žlahte Ene žlahtne štorije si ti? Reši vprašalnik in izvedel boš, kaj tvoj žlahtni okus pove o tebi!

Ena žlahtna štorija je čisto prava slovenska romantično-humoristična serija, ki podira rekorde gledanosti. Gre za preplet zgodb in usod ljudi, pri katerih zaradi dogodkov na njihovi življenjski poti na plano privrejo vsa slovenska čustva. Zala, Maja, Anica, Eli in Marija ter Smiljan, Ibro, Žan, Avguštin in Bert so odsev nas – naših dobrih in slabih lastnosti, strasti in strahov, upanj in vsakodnevnih prizadevanj, da nam štorija življenja teče kot namazana.

En žlahtni namaz za celo žlahto

Da bo tvoja kulinarična štorija vedno tekla kot namazana, je Mlekarna Celeia v sodelovanju s Planet TV na podlagi priljubljene romantične komedije Ena žlahtna štorija ustvarila nov mlečni namaz Zelene Doline pršut in zelene olive. Ma, je prou ta najbujši!

S prijetnim kremastim in blagim okusom se namaz odlično poda k najrazličnejšim vrstam kruha, kanapejem in sendvičem vseh vrst. Odlično pa popestri tudi zahtevnejše jedi kot so ravioli in zavitki z listnatim ali kvašenim testom.

Ugotovi, kateri lik iz štorije ti je najbolj podoben, in osvoji nagrado
Z reševanjem zanimivega in zabavnega vprašalnika boš izvedel/a kateremu liku iz Žlahtne štorije si najbolj podoben/a. Zelene Doline pa bodo najbolj srečne reševalce in njihove žlahte popeljale na kulinarično doživetje! Dva nagrajenca čaka druženje z žlahto ob omizju z gurmanskimi specialitetami v posebnem vzdušju, podeljenih pa bo tudi 6 knjig Ena žlahtna štorija. Pohiti, nagradna igra je aktivna le do 13. decembra do 15. ure.

Okusi so različni

Katera žlahtna pupa si? Si upornica z razlogom ali poosebljena nežnost in tankočutnost? Si odločna in podjetna ali pa te samo drugi vidijo kot zelo gospodarno? Je življenje zate brez izzivov dolgočasno in rada vsak dan okusiš nekaj novega? V nagradnem vprašalniku preveri ali si bolj podobna Anici, Eli, Zali, Mariji ali Maji.

Kateri žlahten moški si? Si odločen mož ali neokrnjena otroška duša? Imaš rad mavrično življenje? Imaš dobro srce, vendar okolica tega včasih ne opazi? Morda včasih kakšno stvar raje prestaviš na jutri kot opraviš danes? Z reševanjem nagradnega vprašalnika boš izvedel ali si Smiljan, Ibro, Žan, Avguštin ali Bert.