»Izbran produkt leta« za izdelke ZELENE DOLINE

Laskavi naziv »Izbran produkt leta 2018« vodi potrošnike do najnovejših produktov na trgu in nagrajuje proizvajalce za kakovost in inovativnost. Za mlečne izdelke ZELENE DOLINE predstavlja najvišjo nagrado zadovoljstva po izboru slovenskih potrošnikov.

Predstavitev nosilcev naziva »Izbran produkt leta 2018«

Navadni tekoči jogurti s 3,2 % m. m. in z 1,3 % m. m.
Pestra ponudba mlečnih izdelkov ZELENE DOLINE združuje utrip tradicionalnega in mestnega okolja ter skrb, da ponudi le najboljše. Tekoči jogurti ZELENE DOLINE s 3,2 % m. m. ali z 1,3 % m. m. so proizvedeni brez dodanega sladkorja in aditivov. Odlikuje jih blag, rahlo kisel, a osvežilen okus, praktična embalaža pa omogoča prijetno osvežitev tudi na poti.

Sadni tekoči jogurti z 1,1 % m. m. v PET-embalaži
Radi smo drugačni, pestri, zanimivi. Tekoče jogurte lahko poleg navadnih okušamo v sadnih okusih jagode, jagode in maline, gozdnih sadežev, ananasa in kokosa, pomaranče in manga ter marakuje in lipe. Odlikujeta jih skrben proizvodni proces in predanost kakovosti, saj so proizvedeni z naravno aromo in brez barvil. Sadne okuse odlikuje tudi nizka vsebnost maščob, samo 1,1 % m. m.

Grški tip jogurta MYTHOS
Združitev tradicije z zgodbami o mitih in legendah nas je vodila, da v svojo ponudbo vključimo grški tip jogurta MYTHOS ZELENE DOLINE. S svojo drugačnostjo je prepričal tudi naše zveste potrošnike, saj se danes razvajajo z okusi navadni, jagoda, gozdni sadeži ali pomaranča in med.

Vse nagrajene izdelke dodatno utrjujeta tudi oznaki »Brez GSO – pridelano/proizvedeno brez gensko spremenjenih organizmov« in »Izbrana kakovost Slovenija«.