Iščemo novo 10. Mlečno kraljico 2017

Deveta mlečna kraljica, Urška Pevec uspešno zaključuje svoj mandat. Mi pa že ponosno iščemo novo dekle, ki bo prejelo laskavi naziv 10. Mlečne kraljice ZELENE DOLINE Slovenija, in bo v letu 2017 skrbelo za promocijo slovenske proizvodnje mleka in zdravega načina prehranjevanja. K prijavi vabimo vsa dekleta, stara od 18 do 28 let.

Slovensko mlekarstvo jamči potrošniku za kvalitetne mlečne izdelke, ki so narejeni iz kvalitetnega in zdravega mleka. Zaposleni v mlekarstvu posedujejo obilo znanja in izkušenj pri proizvodnji in predelavi mleka ter razpolagajo s sodobno opremo, s katero zagotavljajo kvalitetne in varne izdelke. Da bi pomen domačih mlečnih izdelkov lahko približali kar najširšemu krogu ljudi, letos ponovno izbiramo Mlečno kraljico ZELENE DOLINE Slovenije.

Iščemo dekle staro od 18 do 28 let, ki je komunikativna in je s svojo pozitivno naravnanostjo zlahka kos nalogam, ki jo čakajo z naslovom Mlečne kraljice. V svojem mandatu bo kraljica prevzela odgovorno nalogo promoviranja slovenske proizvodnje in prodaje mlečnih izdelkov ter zdravega načina življenja.

Nova Mlečna kraljica bo v trajno last prejela lepo, po meri narejeno obleko priznanega modnega oblikovalca, lento Mlečne kraljice 2017 ter košarico izdelkov ZELENE DOLINE. Za lažje opravljanje svojega poslanstva, se bo za čas svojega mandata, ki traja približno eno leto, po Sloveniji prevažala z avtomobilom Mlečne kraljice.

Prijave pošljite najkasneje do 20. 2. 2017 na naslov:
Mlekarna Celeia, d.o.o.,
Arja vas 92,
3301 Petrovče,
in s pripisom »za Mlečno kraljico ZELENE DOLINE Slovenije«.