Ambiciozni načrti širijo ponudbo izdelkov Zelene Doline

Mlečni izdelki Zelene Doline so naša strast. Zato smo si zastavili ambiciozne načrte in se usmerili v tehnološko posodobitev polnilne linije, ki omogoča lastno proizvodnjo tekočih jogurtov Zelene Doline, polnjenih v PET-plastenke. Verjamemo, da bosta praktična embalaža in pestrejša ponudba tekočih jogurtov razgibala življenjski utrip naših zvestih kupcev in ob kulinaričnih razvajanjih dodatno krepila njihovo zaupanje v blagovno znamko Zelene Doline.

Pestrejša ponudba tekočih jogurtov Zelene Doline

Pestra ponudba mlečnih izdelkov Zelene Doline sledi trendom sodobnega življenja. Z združevanjem utripa tradicionalnega in urbanega okolja se predstavlja z obogateno ponudbo tekočih jogurtov Zelene Doline.

Kot novost v ponudbi tekočih jogurtov, polnjenih v novo, atraktivno PET-plastenko, se predstavlja tradicionalni, tekoči jogurt s 3,2 % m. m., lahko pa se odločimo za nekoliko »lažjo« različico, lahki tekoči jogurt z 1,3 % m. m.. Tradicija in skrb za počutje se združita v novi podobi prvaka dobrega počutja, tj. LCA probiotični tekoči jogurt, z izboljšano recepturo. Pestrost izbora tekočih jogurtov Zelene Doline sledi pričakovanju kupcev, tudi tistih, ki so občutljivi na mlečni sladkor, laktozo. Zato je pomembna novost v ponudbi mlečnih izdelkov Zelene Doline tekoči jogurt brez laktoze.

Vsi jogurti so proizvedeni izključno iz slovenskega mleka, pridelanega brez gensko spremenjenih organizmov ter s ponosom predstavljajo blagovno znamko Zelene Doline.

Tekoči jogurti Zelene Doline tudi v družinskem pakiranju

Navadni tekoči jogurti Zelene Doline se ne predstavljajo samo z novo podobo in pestrejšo ponudbo, ampak tudi v večjem, družinskem pakiranju. Še vedno je na voljo priljubljeno pakiranje po 500 g, lahko pa se odločimo za veliko družinsko pakiranje, 1.000 g. Družinsko pakiranje je novost v ponudbi mlečnih izdelkov Zelene Doline, ki bo vsekakor popestrila kulinarično druženje v domači kuhinji ali z družbo iskrenih prijateljev.