LCA

LCA jogurti

Preteklost črpa iz trenutkov življenja, medtem ko sodobne smernice z izvirnostjo preteklosti in harmonijo okusov sedanjosti ustvarjajo pestrost odličnih LCA probiotičnih jogurtov Zelene Doline. Uporabiti le najboljše iz narave je osnovna sestavina LCA jogurtov, medtem ko trenutki, ujeti v njihovi družbi, predstavljajo sproščajoče doživetje odličnosti.

Odlikuje jih nizka vsebnost maščobe, hkrati pa nosijo oznako »Brez GSO – pridelano/proizvedeno brez gensko spremenjenih organizmov«, in so prav zato ponosni ambasadorji slogana Naprej k naravi.

LCA napitki

Skrbno izbrane sestavine, sledenje pričakovanjem potrošnikov in izzivi ponuditi le najboljše je sporočilo, ki ga v sebi nosijo napitki LCA ZELENE DOLINE. Predstavljajo se s sloganom »Prvaki dobrega počutja«  in s prednostmi, da so brez maščob, nasičenih maščob ter brez sladil in barvil. Proizvedeni so na osnovi sirotke, ki  vsebuje kakovostne beljakovine, vitamine in minerale. Dodatno noto kakovosti napitkom LCA ZELENE DOLINE daje vsebnost naravne arome. Prav zaradi svojih lastnosti so napitki LCA prijetna popestritev prav vsakega jedilnika, tudi pri tistih, ki so pozorni na vnos kalorij v telo.

IZDELKI / LCA